Να στείλετε μήνυμα
XIXIAN FORWARD TECHNOLOGY LTD
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Company News About DJI Matrice 350 σφαιρική έναρξη RTK: Νέα βελτίωση ναυαρχίδων, νέα ύψη για τη βιομηχανία
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Miss. sales manager
Φαξ: 86-029-85428020
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

DJI Matrice 350 σφαιρική έναρξη RTK: Νέα βελτίωση ναυαρχίδων, νέα ύψη για τη βιομηχανία

2023-07-03
Latest company news about DJI Matrice 350 σφαιρική έναρξη RTK: Νέα βελτίωση ναυαρχίδων, νέα ύψη για τη βιομηχανία

DJI Matrice 350 σφαιρική έναρξη RTK: Νέα βελτίωση ναυαρχίδων, νέα ύψη για τη βιομηχανία

 

(18 Μαΐου 2023, Shenzhen) DJI προωθεί επίσημα την πιό πρόσφατη πλατφόρμα κηφήνων βιομηχανίας του, το Matrice 350 RTK (εφεξής καλούμενο το M350 RTK). Αυτό είναι η πρώτη περιεκτική βελτίωση από την απελευθέρωση του ίδιου προτύπου M300 RTK τρεις πριν από χρόνια. Με μια νέα εμπειρία συστημάτων και ελέγχου γραφικής παράστασης, ένα αποδοτικότερο σύστημα μπαταριών, και ένα πλούσιο φορτίο, είναι αυτήν την περίοδο πλατφόρμα πτήσης ναυαρχίδων DJI με την ισχυρότερη απόδοση και το μεγαλύτερο φορτίο στη βιομηχανία, καθώς επίσης και ένα αριστούργημα που μπορούν να λύσουν τις σύνθετες εναέριες ανάγκες λειτουργίας για τους χρήστες βιομηχανίας.

 

 

 

Ο ανώτερος διευθυντής DJI της εταιρικής στρατηγικής Zhang Xiaonan εν λόγω, «DJI εξερευνά πάντα και προχωρεί με τους χρήστες. Η σειρά στρεβλώσεων είναι πάντα δημοφιλής μεταξύ των χρηστών βιομηχανίας, και πιστεύουμε ότι η νέα πλατφόρμα M350 RTK ναυαρχίδων μπορεί επίσης να λύσει τις πιό σύνθετες και διαφορετικές λειτουργικές προκλήσεις για τους εργαζομένους πρώτης γραμμής στη βιομηχανία, και συνεχίζουμε να είμαστε ένα αξιόπιστο και αποδοτικό και σταθερό εναέριο εργαλείο παραγωγικότητας για το καθένα. »

 

Περισσότερη σημαντική απόδοση, που καθορίζει ένα νέο ύψος της ναυαρχίδας

Το M350 RTK συνεχίζει την έννοια σχεδίου της προηγούμενης γενεάς των προϊόντων, η απόδοση πτήσης παραμένει το επίπεδο ναυαρχίδων. Το M350 RTK υποστηρίζει την προστασία IP55 [2] στο ξετυλιγμένο κράτος (IP54 στο διπλωμένο κράτος) και μπορεί να λειτουργήσει στις περιβαλλοντικές θερμοκρασίες από -20°C σε 50°C. Το σύστημα οχημάτων και αισθητήρων επίσης redundantly σχεδιάζεται με το διοφθαλμικό όραμα έξι-τρόπων και την υπέρυθρη αντίληψη για την ολόγυρη αποφυγή εμποδίων. Όταν ζευγαρώνεται με το ραντάρ κυμάτων χιλιοστόμετρου [3], μπορεί αποτελεσματικά να ανιχνεύσει τα μικρά εμπόδια μέσα σε 30 μέτρα, περαιτέρω ενισχύοντας ασφάλεια. Επιπλέον, η νέα λειτουργία ανίχνευσης βραχιόνων M350 RTK σε ισχύ, σε περίπτωση που η λειτουργία μανικιών βραχιόνων χρηστών δεν είναι σε ισχύ, πετώντας περισσότερη ψυχική ηρεμία.

 

Η κάμερα πτήσης σωμάτων M350 RTK έχει τις άριστες ικανότητες νυχτερινής όρασης, οι διαδικασίες νύχτας μπορούν επίσης σαφώς να παρουσιάσουν το περιβάλλοντα περιβάλλον και τα εμπόδια. Με την ευφυή λειτουργία υπόδειξης και προσδιορισμού θέσης, η λειτουργία είναι ασφαλέστερη.

 

 

Η βελτίωση συστημάτων μπαταριών, ελέγχει περισσότερη ψυχική ηρεμία

Τα πρότυπα M350 RTK με DJI RC συν τον τηλεχειρισμό, υποστηρίζουν το διπλό τρόπο ελέγχου, 6 ώρες της αντοχής, η μεγαλύτερη απόσταση χαρτών μέχρι 20 [4] χιλιόμετρα. Λειτουργώντας μαζί με το δίκτυο 4G [5], μπορεί να βοηθήσει την πλατφόρμα πτήσης να αντιμετωπίσει καλύτερα τους όρους φραξίματος σημάτων στα σύνθετα περιβάλλοντα όπως τα αστικά κτήρια και οι ορεινές περιοχές. Ο τηλεχειρισμός έρχεται με μια μεγάλη φωτεινή οθόνη 7 ίντσας με τις σαφείς εικόνες στο φως του ήλιου, καθώς επίσης και ένα πλούσιο σύνολο κουμπιών και πινάκων, που υποστηρίζει ποικίλους συντομότερους τρόπους συνήθειας, με το πειραματικό λογισμικό 2 πτήσης DJI, τον τύπο στόχου και την κατάσταση πτήσης με μια ματιά, η λειτουργία του χρήστη είναι επίσης πιό άνετο.

 

Η μπαταρία M350 RTK είναι το κυριώτερο σημείο αυτής της βελτίωσης. m350 RTK είναι εξοπλισμένο με το νέο σύστημα μπαταριών TB65 διπλό, καυτή αντικατάσταση μπαταριών υποστήριξης, ανεξάρτητα από το κρύο και η θερμότητα, η μπαταρία μπορεί ακόμα να ανακυκλώσει τη λειτουργία, εύκολη να επιτύχει τις πολλαπλάσιες εξορμήσεις χωρίς πτήση δύναμης. Συγχρόνως, η δαπάνη κύκλων μπαταριών και η απαλλαγή μέχρι 400 φορές [6], μειώνοντας περαιτέρω το κόστος μιας ενιαίας χρήσης μπαταριών εξόρμησης. Το νέο κιβώτιο μπαταριών BS65 έξυπνο υιοθετεί ένα νέο καθολικό σχέδιο ροδών, που είναι κατάλληλο για τη μεταφορά και τη μεταφορά, και μπορεί να είναι μια μιας στάσης λύση για τη φόρτιση, την αποθήκευση και τη μεταφορά μπαταριών. Έχει τους πολλαπλάσιους τρόπους χρέωσης, με την επιλογή της αποθήκευσης ή του εφεδρικού τρόπου για να καθορίσει το ποσοστό χρέωσης, μεγιστοποιώντας κατά συνέπεια τη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Επιπλέον, το κιβώτιο μπαταριών συνδέεται με τον τηλεχειρισμό και το πειραματικό λογισμικό 2 πτήσης DJI παρέχει μια οπτική αντιπροσώπευση της απόδοσης θέσης και υγείας μπαταριών.

 

Το M350 RTK μπορεί γρήγορα να αντικαταστήσει την μπαταρία χωρίς διακοπή, και με τη γρήγορη περίπτωση φόρτισης, μπορεί να λειτουργήσει απευθείας, και με τον προηγμένο διπλό τρόπο ελέγχου, οι χρήστες στις διαφορετικές βιομηχανίες μπορούν να επιτύχουν την αποδοτικότερη και ευφυή συνεργασία.

 

 

Αφιερωμένες ευφυείς λειτουργίες, συνεχώς που εξουσιοδοτούν τη βιομηχανία

 

Μέχρι τώρα, οι κηφήνες σειράς Matrice DJI έχουν διαδραματίσει έναν πολύτιμο ρόλο σε πολλούς τομείς όπως η ενέργεια, η χαρτογράφηση, η διάσωση έκτακτης ανάγκης, και ο περιβαλλοντικός έλεγχος, χάρι στις αποκλειστικές και ισχυρές ευφυείς λειτουργίες της πλατφόρμας σειράς Matrice. Το νέο M350 RTK θα συνεχίσει να καλύπτει τις αυξανόμενες λειτουργικές ανάγκες των χρηστών βιομηχανίας στα σύνθετα σενάρια.

Στον τομέα της έρευνας και της χαρτογράφησης, το M350 RTK υποστηρίζει ποικίλες διαδρομές, και με την έδαφος-όπως πτήση και τις ευφυείς λειτουργίες πυροβολισμού ταλάντευσης, μπορεί αποτελεσματικά να συλλέξει τα στοιχεία, και με το λογισμικό DJI SmartMap, μπορεί γρήγορα να επιτύχει τα υψηλής ευκρίνειας 2$α και τρισδιάστατα ψηφιακά αποτελέσματα, βελτιώνοντας σημαντικά το επίπεδο αυτοματοποίησης και informationization έρευνας και χαρτογράφησης της εργασίας.

Στον τομέα της δημόσια ασφαλείας, το M350 RTK μπορεί να πραγματοποιήσει την αέρας-επίγεια συνεργασία με τις λειτουργίες της μεγάλης ακρίβειας υπόδειξης και του προσδιορισμού θέσης και του σε πραγματικό χρόνο κτηρίου χαρτών στο σύννεφο. Μαζί με DJI Sikong 2, μπορεί γρήγορα να ολοκληρώσει την επιτόπια διαμόρφωση και να διαβιβάσει τις πληροφορίες εντολής στις πλατφόρμες πτήσης και τους επίγειους χειριστές.

Στον τομέα του πλέγματος δύναμης και της ενεργειακής επιθεώρησης, M350 RTK μπορεί να παραγάγει τις διαδρομές επιθεώρησης μέσω της σε απευθείας σύνδεση καταγραφής στόχου, να πραγματοποιήσει την αυτόματη λειτουργία, να μειώσει την επαναλαμβανόμενη εργασία επιθεώρησης και να βελτιώσει την αποδοτικότητα επιθεώρησης. Κατά χρησιμοποίηση της λειτουργίας ακρίβειας reshoot, την υποστηρίζει την αυτόματη επιλογή πλαισίων και τη χειρωνακτική ρύθμιση του στόχου πυροβολισμού για να βελτιώσει την ακρίβεια του πυροβολισμού επανάληψης και να βελτιώσει την ποιότητα των διαδικασιών επιθεώρησης.

 

 

 

Το ισχυρό φορτίο, eco-κερδίζει

Το M350 RTK υποστηρίζει το χαμηλότερο ενιαίο αναρτήρα, χαμηλότερος διπλός αναρτήρας, ανώτερος ενιαίος αναρτήρας, διεπαφή ε-λιμένων, μπορεί να φέρει μέχρι τέσσερα φορτία συγχρόνως, που παρέχουν την αξιόπιστη υποστήριξη για την οικολογία εφαρμογής βιομηχανίας. Σύμφωνα με τις διαφορετικές λειτουργικές ανάγκες, μπορεί να αντιστοιχηθεί την μόνος-αναπτυγμένη σειρά αποκορυφώματος H20 φορτίων DJI, H20N, P1, L1, κ.λπ. στις πλήρεις εναέριες διαδικασίες αποτελεσματικά. Εν τω μεταξύ, η πλούσια ανοικτή διεπαφή SDK μπορεί επίσης να βοηθήσει περισσότερους τομείς να επιτύχουν την καινοτομία εφαρμογής. Προηγουμένως, βασισμένος στο M300 προσαρμοσμένο φορτίο τρίτων PSDK RTK το πλατφόρμα, μπορεί ακόμα να συνεχίσει να συλλέγει με τη νέα πλατφόρμα ναυαρχίδων, έτσι ώστε τα βαθιά επιχειρησιακά σενάρια εφαρμογής κηφήνων. Επιπλέον, M350 RTK αναβαθμίζει την αρχική διεπαφή OSDK στη διεπαφή ε-λιμένων και παρέχει την εξάρτηση ανάπτυξης ε-λιμένων που μπορεί να αγοραστεί χωριστά. Η διεπαφή ε-λιμένων υποστηρίζει PSDK V3, το οποίο επιτρέπει στους υπεύθυνους για την ανάπτυξη για να αρχίσει τις εξατομικευμένες μελέτες ανάπτυξης φορτίων χρησιμοποιώντας ένα σύνολο διεπαφών υλικού και λογισμικού, μειώνοντας πολύ το κατώτατο όριο της εισόδου και των κοστών συντήρησης και βελτιώνοντας την αποδοτικότητα Ε&Α.

 

Σήμερα, DJI έχει περισσότερους από 100.000 καταχωρημένους υπεύθυνους για την ανάπτυξη SDK παγκοσμίως, και έχει απελευθερώσει περισσότερες από 1.000 εφαρμογές βασισμένες σε MSDK και 200 φορτία τρίτων βασισμένα σε PSDK. DJI εμμένει πάντα στην έννοια της «οικολογικής ειλικρίνειας και της win-win συνεργασίας», εργαζόμενος μαζί με τους σφαιρικούς υπεύθυνους για την ανάπτυξη για να παρέχει στους χρήστες την κατάλληλες, αποδοτικές, ασφαλείς και αξιόπιστες τεχνολογία και τις υπηρεσίες, έτσι ώστε η τεχνολογία κηφήνων μπορεί να παίξει μια μεγαλύτερη κοινωνική αξία.

 


[1] μετρημένος σε ένα απάνεμο περιβάλλον και εκφορτωμένος, να πετάξει προς τα εμπρός σε περίπου 8 m/s μέχρι τη δύναμη 0% που παραμένει, για την αναφορά μόνο, παρακαλώ δίνει προσοχή στη app υπαγόρευση για τον πραγματικό χρόνο χρήσης.

[2] μετρημένος σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον, το επίπεδο προστασίας δεν είναι μόνιμα πρότυπα, η προστασία μπορεί να μειωθεί λόγω της φθοράς λόγω χρήσης προϊόντων.

[3] πρέπει να αγοραστεί χωριστά.

[4] μετρημένος σε ένα ανεμπόδιστο, ελαφρώς διαταραγμένο περιβάλλον κάτω από τα πρότυπα της FCC, σε ένα ύψος περίπου 120 μέτρων, για την αναφορά μόνο.

[5] πρίν χρησιμοποιεί ενισχυμένη τη 4G μετάδοση χαρτών, το αεροσκάφος πρέπει να χρησιμοποιήσει την εξάρτηση μετάδοσης χαρτών Μ 350 RTK 4G (που αγοράζεται χωριστά), και ο τηλεχειρισμός πρέπει να χρησιμοποιήσει την κυψελοειδή ενότητα DJI (πρότυπα) ή να συνδέσει με το Διαδίκτυο μέσω της WI-Fi.

[6] μέχρι 400 κύκλοι σε μια δώδεκα μηνών περίοδο εάν η μπαταρία είναι επάνω από 90% (συμπεριλαμβάνον) για μια συσσωρευτική περίοδο λιγότερο από 120 ημερών.

Ανατυπωμένος από DJI